DİL

• HABERLER
Derneğimizin Genel Başkanı Arif SAYLAM İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK’Ü Makamında Ziyaret Etti

Dernek Genel Başkanımız Arif SAYLAM T.B.M.M İstanbul Milletvekilimiz Metin Külünk İle Derneğimizin Çalışmaları Ve Federasyon Geçiş Noktasında Desteğini Aldık. Vekil Bey İstanbul İl Temsilciliğimiz Ve Ankara İl temsilciliğimiz Hakkında Bilgi İsterken 1 Saate Yakın Süren Görüşmede Uzman Çavuşlarımıza İçin İnşallah Güzel Şeyler Olacaktır. Uzmanlar Sosyal Dayanışma  Derneği Ailesi Olarak Kendisine Teşekkür ediyorum.

05.12.2017> | Okuma : 58